Πολύ κοντά σε Παρί ο Πάτο

Μακριά από την Μίλαν φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλεχάντρε Πάτο και γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν προχωρημένες του διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Πριν λίγες ώρες αποκαλύφθηκε ρήξη του 22χρονου επιθετικού με τον προπονητή του στους «ροσονέρι» Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και πλέον αυτή συνδυάζεται με έντονο ενδιαφέρον της προαναφερόμενης γαλλικής ομάδας. Πλέον, τα Μέσα της χώρας της Κεντρικής Ευρώπης θεωρούν ότι ο Πάτο έχει προωθηθεί στην πρώτη θέση της μεταγραφικής

λίστας των «πρωτευουσιάνων».

Μάλιστα, οι Γάλλοι αναφέρουν ότι μέχρι τις 4 Ιανουαρίου η μεταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί, αφού οι δύο ομάδες προσεγγίζουν συμφωνία στα πενήντα εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, πάντα σύμφωνα με τα Μέσα της Γαλλίας, θα υπογράψει συμβόλαιο 4.5 ετών.

Όλα αυτά δεν αποκλείουν ακόμα τους παρεμφερείς στόχους της Παρί, αφού οι ιδιοκτήτες της, οι οποίοι κατάγονται από το Κατάρ, δεν... φοβούνται να ξοδέψουν χρήματα. Γενικά, για δεύτερη συνεχόμενη μεταγραφική περίοδο, οι «πρωτευουσιάνοι» αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν με «ηχηρές» μεταγραφές.

Keywords
Τυχαία Θέματα