Πρώτος διεκδικητής ο Ziggler!

Δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Dolph Ziggler σε Gauntlet Match, o CM Punk, οπότε ο πρώην U.S. Champion θα πάρει ευκαιρία για το WWE Championship στο επόμενο επεισόδιο του Raw SuperShow.

Μάλιστα, ο Ziggler κράτησε ήδη στα χέρια του την «μεγαλύτερη» ζώνη του WWE, αφού ο «Straight Edge

Superstar» ήταν ανήμπορος να αντιδράσει έπειτα από το μεταξύ τους ματς. Άλλωστε, ο παγκόσμιος πρωταθλητής είχε μόλις κερδίσει τον Jack Swagger, ενώ θα ακολουθούσαν οι Mark Henry και... John Laurinaitis, αν επικρατούσε του Ziggler.

Γενικά υπήρχε... στημένο σκηνικό σε βάρος του WWE Champion, στο οποίο ο CM Punk δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί με επιτυχία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Raw διεξήχθη στο Σικάγο, πόλη από την οποία κατάγεται ο CM Punk. Για αυτό οι αποδοκιμασίες σε βάρος του John Cena ήταν περισσότερο έντονες από ποτέ. Ο «Champ» έρχεται πλέον σε... δύσκολη θέση σε εβδομαδιαία βάση. Πάντως πρόλαβε να τα... πει με τον Kane και με τον Miz, ενώ παράλληλα επέστρεψε σαν... καλός ο R-Truth, για να τα βάλει με τον «Awesome».

Από την πλευρά του, ο Mark Henry δεν πρόλαβε το main event, αλλά έκανε μία παρέμβαση σε βάρος του Big Show, ο οποίος δέχθηκε να αντιμετωπίσει τον David Otunga με το ένα χέρι δεμένο στην... πλάτη του. Το συγκεκριμένο σκηνικό περιείχε και... World Heavyweight Champion, Daniel Bryan.

Τέλος, κατά την διάρκεια του σόου προβλήθηκε το έκτο και τελευταίο «μυστικό» βίντεο. Τις τελευταίες έξι εβδομάδες προαναγγέλλεται η άφιξη ενός Superstar στις 2 Ιανουαρίου του 2012 και την επόμενη Δευτέρα θα λυθούν όλες οι απορίες.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Ο Booker T κέρδισε τον Cody Rhodes.
Οι Zack Ryder & Eve κέρδισαν Tyson Kidd & Natalya.
O John Cena κέρδισε τον Miz με countout.
O Big Show κέρδισε τον David Otunga με DQ.
O CM Punk κέρδισε τον Jack Swagger.
O Dolph Ziggler κέρδισε τον CM Punk.

Keywords
Αναζητήσεις
ziggler βαρος
Τυχαία Θέματα