Πολλές ομάδες για τον Rick Nash

Έντονο ενδιαφέρον δημιουργείται για τον Rick Nash των Κολόμπους Μπλου Τζάκετς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του χόκεϊ επί πάγου.

Οι Κολόμπους Μπλου Τζάκετς προτίθενται να ανταλλάξουν τον αρχηγό τους και έχουν αποσπάσει σχετικό ενδιαφέρον. Φαβορί για την απόκτησή του θεωρούνται οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς, ενώ

ακολουθούν οι Σαν Χοσέ Σαρκς, Φιλαδέλφεια Φλάιερς, Τορόντο Μέιπλ Λιφς και Καρολάινα Χαρικέινς, ενώ οι Βανκούβερ Κανάκς φαίνεται πως έχουν αποχωρήσει από την «κούρσα».

Προς KHL o Alex Radulov

Τη μεταγραφή στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξετάζει σοβαρά ο Alex Radulov, ο οποίος επέστρεψε στα μέσα του 2011-12 στο NHL μέσω των Νάσβιλ Πρέντατορς. Άλλωστε έχει δεχθεί πολύ καλή πρόταση από τις «αρκούδες». Αναφορικά με τα «αρπακτικά», ο αμυντικός Ryan Suter φαίνεται πως θα γίνει unrestricted free agent την 1η Ιουλίου, αφού ο 27χρονος all-star αρνείται να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Επιστροφή στο NHL θέλει ο Alex Kovalev

To 2012-13 o Alex Kovalev επιθυμεί να επανέλθει στο NHL. Μάλιστα ο 39χρονος Ρώσος εξέφρασε την προτίμησή περί επαναφοράς στους Μόντρεαλ Κανάντιενς.

Απέφυγε την εγχείρηση ο van Riemsdyk

Δεν θα χρειαστεί χειρουργείο ο επιθετικός των Φιλαδέλφεια Φλάιερς, James van Riemsdyk. Πάντως υπέφερε αρκετούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του 2011-12.

Μονοετές στον Jesse Joensuu

Τον σκληροτράχηλο επιθετικό, Jesse Joensuu, ανανέωσαν για ένα ακόμα χρόνο οι Νιου Γιορκ Άιλαντερς. Δεν κοινοποιήθηκαν οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας με τον διεθνή Φινλανδό.

Απέκτησαν τον Lindback οι Λάιτνινγκ

Παραχώρησαν έναν παίκτη και τρεις επιλογές ντραφτ οι Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ και απέκτησαν τον τερματοφύλακα, Anders Lindback, από τους Νάσβιλ Πρέντατορς. Παράλληλα πήραν μία επιλογή ντραφτ έβδομου γύρου του 2012 και τον επιθετικό Kyle Wilson. Την αντίθετη διαδρομή έκαναν δύο φετινές επιλογές ντραφτ δεύτερου γύρου, μία τρίτου γύρου για το 2013 και ο τερματοφύλακας, Sebastian Caron.

Βοηθός προπονητή ο Gelinas

Οι Κάλγκαρι Φλέιμς προσέλαβαν τον Martin Gelinas σαν βοηθό προπονητή. Έτσι θα ενταχθεί στην ομάδα του νέου κόουτς, Bob Hartley.

H σειρά του ντραφτ

Στις 22 Ιουνίου θα διεξαχθεί το φετινό ντραφτ του NHL. Πλέον η λίγκα δημοσιοποίησε ολόκληρη τη σειρά επιλογών μέσω της επίσημης διαδικτυακής της σελίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα