Έτοιμο το επόμενο ματς του Julio Cesar Chavez Jr.

Τα ξημερώματα της Κυριακής (17/06) ο Julio Cesar Chavez Jr. θα αντιμετωπίσει τον Andy Lee στο Ελ Πάσο του Τέξας και θα θέσει υπό διεκδίκηση τον τίτλο WBC Middleweight Champion.

O γιος του θρυλικού Julio Cesar Chavez είναι ο αγαπημένος μποξέρ των Μεξικανών διαδεχόμενος τον… πατέρα του στον συγκεκριμένο ρόλο. Μάλιστα ο «Son of the Legend» είναι αήττητος με 45 νίκες,

μία ισοπαλία και ένα no contest στην επαγγελματική του καριέρα.

Πλέον προκύπτει το εμπόδιο του Lee (28-1, 20 KOs), o οποίος διεκδικεί για πρώτη φορά παγκόσμιο τίτλο. Το πρόβλημα της έδρας του αγώνα ξεπεράστηκε με τον ορισμό του «Sun Bowl Stadium», το οποίο βρίσκεται στα σύνορα του Μεξικό και των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι διοργανωτές ελπίζουν να μην προκύψει νέο, αν το ματς καταλήξει στους κριτές, καθώς θα υπάρχει «πολεμική» ατμόσφαιρα ανάμεσα στους θεατές.

Όπως και να έχει, ο Chavez θα επιδιώξει την τρίτη διαδοχική υπεράσπιση. Προηγήθηκε αμφισβητούμενη νίκη εναντίον του Sebastian Zbik, ΤΚΟ σε βάρος του Peter Manfredo Jr. στο Χιούστον και ομόφωνη απόφαση εναντίον του συμπατριώτη του, Marco Antonio Rubio, στο Χιούστον.

Keywords
Τυχαία Θέματα