Πολλές αλλαγές στο MLB

Με αφορμή την έγκριση της πώλησης των Χιούστον Άστρος, το MLB ανακοίνωσε πως οι δυο λίγκες του θα έχουν πλέον από 15 ομάδες, εκ των οποίων οι πέντε (αντί για τέσσερις) θα προκρίνονται στα play off.

Δεν ξεκαθαρίστηκε αν αυτές οι αλλαγές θα ισχύσουν από το πρωτάθλημα του 2012 ή του 2013. Το δεδομένο, όμως, είναι ότι η ομάδα του Χιούστον μεταφέρθηκε στην American League και ότι προστέθηκε ένας γύρος play

off, ο οποίος θα είναι νοκ άουτ!

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, η αλλαγή λίγκας των «άστρων» θα ισοφάριζε τις ομάδες της American League με αυτές της National. Το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων στα play off είχε επίσης συζητηθεί, αφού η λίγκα του μπέιζμπολ υστερεί ποσοστιαία στην σχετική κατάταξη των πρωταθλημάτων της Βόρειας Αμερικής.

Σύμφωνα με το νέο πλάνο, θα υπάρχουν δύο wild cards, αντί για μία. Αυτές θα αναμετριούνται σε ένα ματς, μετά το τέλος της σεζόν και θα διεκδικούν την πρόκριση τους στα προημιτελικά. Η συνέχεια της post season δεν θα αλλάξει.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα