Πόδας: «Δικαιώθηκε προσπάθεια ετών»

18:27 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή του Πιερικού στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων έμειναν στην Κατερίνη.

Παρότι ο Πιερικός έμεινε στην τελευταία θέση της κατάταξης τα συμπεράσματα που βγήκαν ήταν θετικά, με τον πρόεδρο του κατερινιώτικου συλλόγου, Απόστολο Πόδα, να μιλάει για δικαίωση: «Μια προσπάθεια ετών δικαιώθηκε με τη συμμετοχή

της εφηβικής ομάδας στο 39ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Καβάλα. Αυτή η συμμετοχή είναι και η επιβράβευση του αγώνα των παιδιών, των προπονητών και των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα και δείχνει ότι υπάρχει όραμα και γίνεται πραγματική δουλειά. Όταν υπάρχουν αυτά, τα αποτελέσματα έρχονται.

Πριν καιρό φάνταζε μακρινό για το μπάσκετ της Κατερίνης η δημιουργία μιας ομάδας με πολύ δυνατό το γηγενές στοιχείο. Τώρα παίρνει σάρκα και οστά και όπως όλα στη ζωή θέλουν υπομονή και ανθρώπους που πιστεύουν στους στόχους και στο όραμα. Η συμμετοχή της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα ήταν επιτυχημένη και θέλω, εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, να συγχαρώ τα παιδιά τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε εξωαγωνιστικό επίπεδο. Με αυτή την παρουσία η ομάδα μας, ο Πιερικός Αρχέλαος, ήταν πρεσβευτής όχι μόνο του αθλητισμού, αλλά και όλης της Πιερίας».

Από την πλευρά του, ο γενικός αρχηγός του Πιερικού και υπεύθυνος της αποστολής, Δημήτρης Πόδας, πρόσθεσε: «Η συμμετοχή μας στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων αποδεικνύει τη σωστή και οργανωμένη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου μας, με την τεράστια συμβολή των προπονητών και των αθλητών μας και είμαι βέβαιος ότι οι διακρίσεις θα συνεχιστούν στο άμεσο μέλλον. Το αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο της διοργάνωσης υπήρξε πολύ υψηλό και πιστεύω ότι θα μας δώσει ένα έναυσμα για να θέσουμε και το δικό μας πήχη ακόμη πιο ψηλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα