Ανανέωσε επίσημα ο Ρόμπεν με την Μπάγερν Μονάχου

17:57 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Όπως ανακοίνωσε ο Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε, ο Άριεν Ρόμπεν θα μείνει στην Μπάγερν Μονάχου μέχρι το καλοκαίρι του 2015, καθώς ανανέωσε.

Τέλος στο σίριαλ της ανανέωσης του Άριεν Ρόμπεν, έβαλε ο Ολλανδός επιθετικός και η Μπάγερν Μονάχου. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην «Αλιάντς Αρένα» μέχρι το καλοκαίρι

του 2015, όπως ενημέρωσε ο Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που υπογράψαμε νέο συμβόλαιο με τον Άριεν Ρόμπεν για ακόμα δύο χρόνια. Έτσι θα μείνει μέχρι το 2015 στην ομάδα μας. Ο Ρόμπεν είναι πάρα πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα και μας εγγυάται ακόμα περισσότερες επιτυχίες για το μέλλον», είπε ο πρόεδρος των Βαυαρών.

Από την πλευρά του, ο Ρόμπεν πρόσθεσε: «Πάντα έλεγα ότι το Μόναχο και η Μπάγερν με κάνουν να νιώθω πολύ καλά. Για αυτό το λόγο, ήθελα να ανανεώσω καιρό πλέον τη συνεργασία μου. Η Μπάγερν είναι σαν οικογένεια για εμένα. Τα δύο από τρία παιδία μου, γεννήθηκαν εδώ και η οικογένειά μου, νιώθει σαν να είναι στην πατρίδα της εδώ», είπε αρχικά και κατέληξε:

«Επίσης και για ποδοσφαιρικούς λόγους η απόφασή μου είναι η σωστή. Έχουμε σπουδαία ομάδα και είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες», κατέληξε ο διεθνής με την Ολλανδία επιθετικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα