Πλούσιο θέαμα στο Περιστέρι!

Πλούσιο θέαμα πρόσφερε η αναμέτρηση των ομάδων Νέων (U17) Ατρόμητου και Εργοτέλη που ανεδείχθησαν ισόπαλες 4-4 στο «Μαζαράκη» για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Οι Περιστεριώτες ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 7΄ με τον Κοβατσή, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι, όχι μόνο έκαναν την πλήρη ανατροπή χάρις σε δύο τέρματα του Μερτίρι (18΄,32΄), αλλά πήραν και προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Φουκαράκη στο 36’!

Οι γηπεδούχοι ωστόσο δεν πέταξαν λευκή πετσέτα αφού μείωσαν αρχικά

με τον Κοβατσή ένα λεπτό πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ισοφαρίζοντας με τον Μπαστάκο στο 65΄! Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Εργοτέλης θα φύγει με το διπλό από το Περιστέρι αφού ο Σάλιακας έδινε ξανά το προβάδισμα στους Κρητικούς στο 89΄, ο Κοβατσής (photo) δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ολοκληρώνοντας την παράστασή του με χατ τρικ στο 90΄, χάριζε τον βαθμό της ισοπαλίας στους «κυανόλευκους».

Με την ισοπαλία αυτή, οι δυο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες (4β.) στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας (o Εργοτέλης έχει έναν αγώνα λιγότερο).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κόκκαλης, Ράνος, Μαρκάκης, Μπουρνούβαλης (46’ Μιχαλάκης), Μπαμίχας, Λιαγκόζης (46’ Μακρής), Καλλής (67’ Καψάσκης), Πιαστόπουλος, Φιλόπουλος (56’ Μπαστάκος), Τερζής (46’ Δηλαβέρης), Κοβάτσης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Μυλωνάκης, Βογιατζής, Γκίνι, Δουλγεράκης, Παντελάκης, Λίπι, Φοβάκης (83’ Σάλιακας Ε.), Μαραγκουδάκης (80’ Σταυρακάκης), Μερτίρι (89’ Τσιριντάνης), Φουκαράκης, Κούτρης (88’ Κριτσωτάκης).

Keywords
Τυχαία Θέματα