Πήρε το «ερυθρόλευκο» αίμα του πίσω!

23:52 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ολυμπιακός γύρισε από το 0-2 για να πάρει με 3-2 την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον Παμβοχαϊκό.

Χρειάστηκε καιρός για να… χωνέψει ο Ολυμπιακός την ήττα του πρωταθλήματος στο Βραχάτι, όπου είχε βρεθεί μπροστά με 2-0 σετ, αλλά στο τέλος είδε τους παίκτες του Ζαλμά να πανηγυρίζουν

έξαλλα τη νίκη-ανατροπή.

Ως καλύτερη εκδίκηση, οι «ερυθρόλευκοι» επέλεξαν να πληρώσουν τον αντίπαλό τους με το ίδιο νόμισμα, στον προημιτελικό του Κυπέλλου. Άφησαν τον Παμβοχαϊκό να αγγίξει την πρόκριση, όταν προηγήθηκε με 2-0 κι έπειτα έκαναν… ήσυχα την ανατροπή για να φτάσουν στην επικράτηση με 3-2, εξασφαλίζοντας το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά.

Οι νεοφώτιστοι αγωνίστηκαν στο τάι μπρέικ χωρίς τον Χρήστο Δημητρακόπουλο, που είδε κίτρινη και κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία του σε -λάθος- απόφαση του διαιτητή στο 19-21 του δ΄ σετ.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με δίδυμο ακραίων τους Νοβότνι - Κοκκινάκη, με τον νεαρό Έλληνα διεθνή να παίρνει τη θέση του Φιγκερόα.

Το συγκρότημα του Καλμαζίδη θα μάθει τον αντίπαλό του στο ματς της Παρασκευής (ανάμεσα σε Ηρακλή, Παναθηναϊκό, Λαμία) στην κλήρωση που θα γίνει απόψε (7/3).

Τα σετ: 25-21, 25-20, 17-25, 21-25, 10-15.

Σε λίγο περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα