Κετσπάγια: «Θέλω μόνο νίκη»

Ο τεχνικός της Γεωργίας, Τιμούρ Κετσπάγια για ακόμα μία φορά τόνισε ότι η ομάδα του θα κυνηγήσει μόνο τη νίκη απέναντι στην Ελλάδα.

Απλά την ισοπαλία θέλει η Εθνική ομάδα της Ελλάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γεωργία για να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.

Ωστόσο, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει… χάρη στην Ελλάδα

και όπως είπε ο ίδιος θα κάνει τα πάντα για να πάρει η ομάδα του τους τρεις βαθμούς.

«Σ' αυτό το ματς δεν έχουν θέση οι προσωπικοί λογαριασμοί που έχω με τους Ελληνες, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ ή οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα, εγώ, απλά, θέλω να κερδίσουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να ολοκληρώσουμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας στον όμιλο», «Μην ξεχνάτε πως σ' αυτό το ματς μας δίνεται η δυνατότητα να κερδίσουμε μία ομάδα που έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης», είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Τα πράγματα για μένα είναι ξεκάθαρα, θέλω τη νίκη και δεν με ενδιαφέρει τι αποτέλεσμα θέλουν οι Ελληνες ή πως θα αγωνιστούν, εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε, δεν πρόκειται να δω αυτό το ματς ως την ευκαιρία να δοκιμάσω σχήματα εν όψει προκριματικών Μουντιάλ, θέλω να κερδίσω», κατέληξε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα