Πήρε αδειοδότηση και περιμένει ο Αστέρας

Πλήρης ήταν ο φάκελος του Αστέρα Τρίπολης που εξετάστηκε από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και πλέον οι Αρκάδες τηρούν στάση αναμονής.

Κι αυτό επειδή αν ένας εκ των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν πάρουν τελικά αδειοδότηση, καθώς σε πρώτο βαθμό υπήρχαν εκκρεμότητες,

ο Αστέρας Τρίπολης θα πάρει μια θέση στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και προς το παρών δεν υπάρχουν εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο, ενώ σε μεγάλο βαθμό έχει ξεκαθαρίσει το ρόστερ. Άμεσα αναμένεται η απάντηση του Ροτζέριο στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει, ενώ αναζητείται η «χρυσή τομή» για τη λύση του συμβολαίου του Νεμάνια Αρσενίεβιτς.

Οι αποφάσεις της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ αναμένονται το αργότερο ως την Παρασκευή και στη συνέχεια όσες ομάδες δεν πήραν άδεια, θα ασκήσουν έφεση, η οποία δεν θα αργήσει να εκδικαστεί, καθώς πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να ολοκληρώσει τη διαδικασία ως το τέλος Μαΐου. Τότε λοιπόν θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα πάρουν άδεια και ποιες όχι, με τις συνέπειες για όσες κατέχουν ευρωπαϊκό εισιτήριο να είναι ο αποκλεισμός ενός χρόνου από την Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα