«Κόκκινο» της ΕΠΟ σε Άρη, ΟΦΗ και ΠΑΣ

16:17 22/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ αφού εξέτασε σήμερα τους φακέλους του Άρη, του ΟΦΗ και του ΠΑΣ Γιάννινα αποφάσισε να δώσει αρνητική εισήγηση και στις τρεις ομάδες για την παροχή άδειας συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα. Έτσι, και αφού χθες υπήρξε αρνητική απάντηση και σε ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ,

Κέρκυρα, Πανιώνιο, οκτώ ομάδες της Super League δεν πήραν άδεια από την ΕΠΟ, σε πρώτο βαθμό.
Μέχρι στιγμής έχουν εξεταστεί οι φάκελοι 13 ομάδων της Super League και μόνο του Ατρομήτου, της Ξάνθης, του Λεβαδειακού, του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης δεν είχαν κανένα πρόβλημα.
Στην περίπτωση του Άρη το πρόβλημα εντοπίζεται στις προσφυγές του Φατί και του Ντίκο αλλά και στην βιωσιμότητα της ΠΑΕ ενώ στην περίπτωση του ΟΦΗ υπάρχουν οφειλές σε Βλόνταρτσικ και Σίμιτς. Τέλος στον ΠΑΣ Γιάννινα το πρόβλημα εντοπίζεται στις οφειλές που υπάρχουν σε Ντεμόλ και Κεϊτά ενώ έχει προκύψει θέμα και με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Οι ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια δεν υποβιβάζονται, ωστόσο δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές ή να ανανεώσουν τα συμβόλαια παρά μόνο σε παίκτες έως 21 ετών. Όσες ομάδες δεν εξασφαλίσουν αδειοδότηση, θα προσφύγουν στο δευτεροβάθμιο όργανο ελπίζοντας μέχρι τότε να έχουν τακτοποιήσει τις υποθέσεις τους για να πείσουν την Επιτροπή να τους δώσει άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα