Πήραν… φωτιά τα αποδυτήρια του Ατρόμητου!

19:22 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ξέφρενα πανηγύρια στα αποδυτήρια του Ατρόμητου μετά την πρόκριση επί του Αστέρα Τρίπολης στον τελικό Κυπέλλου για δεύτερη σερί χρονιά!

Οι Περιστεριώτες, αλλά και μέλη της διοίκησης, μισή ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Τρίπολη δεν είχαν σταματήσει να πανηγυρίζουν με φωνές και συνθήματα, βγάζοντας όλο το άγχος από την εξέλιξη του αγώνα κόντρα στους Αρκάδες!

Ο πρόεδρος του Ατρόμητου μάλιστα, Γιώργος Σπανός, κατέβηκε πρώτος στα αποδυτήρια, όπου σχεδόν υποδέχθηκε (!) τους ποδοσφαιριστές μοιράζοντάς τους συγχαρητήρια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως

- σαφώς ανακουφισμένος από την ένταση - ήταν πιο ήρεμος σε σχέση με πέρυσι και τα όσα ακολούθησαν μετά την πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου!

Παράλληλα, έκδηλη ήταν η χαρά και η ικανοποίηση σε όλα τα πρόσωπα της «κυανόλεκης» αποστολής, με χαρακτηριστικότερο όλων το χαμόγελο μέχρι τα… αυτιά του Γιώργου Δώνη!

Το δικό τους πανηγύρι τέλος είχαν στήσει και οι περίπου 400 οπαδοί του Ατρόμητου, οι οποίοι μετά τη λήξη της αναμέτρησης έμειναν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, γιορτάζοντας την ιστορική πρόκριση της αγαπημένης τους ομάδας!

Keywords
Τυχαία Θέματα