Στα ημιτελικά των playoffs οι Ντέβιλς

05:32 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στον τελικό της Ανατολής οι Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς κερδίζοντας με 3-1 τους Φιλαδέλφεια Φλάιερς στο πέμπτο ματς της σειράς.

Οι Φλάιερς προηγήθηκαν στο 7:18 της αναμέτρησης με τον Max Talbot. Ωστόσο το σκορ έγινε 2-1 υπέρ των «διαβόλων» εντός πέντε αγωνιστικών λεπτών, με τον Ilya Bryzgalov, τερματοφύλακα των γηπεδούχων, να πρωταγωνιστεί αρνητικά παραχωρώντας ένα «αστείο» γκολ στο 2-1.

Τα τέρματα των Bryce Salvador και David

Clarkson σήμαναν την ανατροπή. Ακολούθησε το 3-1 του Ilya Kovalchuk στο τρίτο 20λεπτο, στο οποίο ο Adam Henrique συμπλήρωσε δύο ασίστ. Ακόμα, ο Martin Brodeur έκανε 27 αποκρούσεις, αλλά δεν αντιμετώπισε ουσιαστικούς κινδύνους κόντρα στους «άψυχους» αντίπαλους.

Πλέον οι εκπρόσωποι του Νιου Τζέρζεϊ περιμένουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά της φετινής postseason. Αυτός θα είναι ο νικητής της σειράς «Νιου Γιορκ Ρέιντζερς-Ουάσινγκτον Κάπιτολς». Σε περίπτωση πρόκρισης των Νεοϋορκέζων, οι Ντέβιλς θα έχουν μειονέκτημα έδρας, αλλά κόντρα στους «καπς» θα έχουν πλεονέκτημα. Το δεδομένο είναι πως οι «διάβολοι» προκρίθηκαν στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας του NHL για πρώτη φορά από το 2003.

Keywords
Τυχαία Θέματα