Πίκουλας: «Βαριά η φανέλα του Όλυμπου»

11:47 6/7/2012 - Πηγή: OnSports

Την αισιοδοξία του ότι ο Όλυμπος θα βρει τον δρόμο του έκφρασε μέσω γραπτής δήλωσής του ο Σπύρος Πίκουλας.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Σπύρου Πίκουλα:

«Μετά από ένα πετυχημένο χρόνο παραμονής στην Προεδρεία, παραιτήθηκε την Τετάρτη 4/7 ο κ. Σπ. Μπάτσης, αλλά ο Όλυμπος έχει και θα έχει συνέχεια.

Ο Τάσος Ρώσσης, οι άνθρωποι που διοικούν τις Ακαδημίες και κάποιοι άλλοι πραγματικοί φίλοι της ομάδας έδωσαν ραντεβού για την επόμενη Τετάρτη 11/7, έτσι ώστε να χαράξουν και να δρομολογήσουν την φετινή πορεία της ομάδας.

Η φανέλα του Ολύμπου είναι πολύ βαριά,

ο 78χρονος σύλλογος δεν μένει ακέφαλος, θα έχει συνέχεια και συνέπεια, όπως τη σαιζόν που πέρασε. Υπάρχει ανοικτή πρόσκληση σε όσους αγαπάνε πραγματικά αυτή την ομάδα να τη στηρίξουν. Και να κλείνουν τα αυτιά τους σε σχόλια που δεν εξυπηρετούν την ομάδα.

Αυτές τις μέρες βολιδοσκοπούν οι άνθρωποι του Ολύμπου και κάποιους φίλους της ομάδας που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε κάποιους τομείς και υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά.

Ήδη έχουν προχωρήσει και σε συζητήσεις με εγνωσμένης αξίας προπονητή, αλλά και με παίκτες για τη στελέχωση της ομάδας. Όλοι μαζί, χωρίς παρωπίδες και προσωπικές αντιπαραθέσεις, μπορούμε να κρατήσουμε τη σημαία της ομάδας ψηλά και αυτό θα κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα