Πετράκης: «Πιστεύω στους παίκτες μου»

Τη στήριξη και τη βοήθεια του κόσμου, μετά την ήττα του ΑΟΧ από τον Ρούβα, ζήτησε ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος τόνισε παράλληλα ότι πιστεύει στους παίκτες του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του τεχνικού των «μπλε»: «Δεν ήταν ευχάριστη η επιστροφή μας στην αγωνιστική δράση μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής. Η ετοιμότητα και η εικόνα μας δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε και που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε

και ένα καλά οργανωμένο αντίπαλο, που έπαιξε αμυντικά και ήταν δύσκολο να διασπάσεις την άμυνά του, αν και κάναμε πολλές και καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποιο γκολ. Προσδοκούμε σε καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Από τα μεγάφωνα ανακοίνωσαν ότι παίζαμε με πέντε παίκτες κάτω των 21 χρόνων, αλλά δεν ανέφεραν ότι και στον πάγκο είχαμε έξι. Δεν έχουμε υπογράψει κανένα συμβόλαιο που να λέει ότι απαγορεύεται να χάσουμε.

Βλέπουμε το παράδειγμα του Απόλλωνα, που έχει κάνει δύο σερί ήττες. Τώρα είναι που χρειάζεται στήριξη η ομάδα και βοήθεια. Δεν παρεκκλίνω από αυτά που έχω πει για την ομάδα. Πιστεύω στους παίκτες μου».

Ενώ για το γκολ του Ρούβα, είπε: «Είναι άτοπο να μιλήσω για το γκολ από την οπτική γωνία που είχα. Πάντως όταν ο βοηθός σηκώνει τη σημαία, θα πρέπει να τον βλέπει ο διαιτητής και να ακούει για ποιο λόγο το έκανε».

Keywords
Τυχαία Θέματα