Συγχαρητήρια Καπέλο σε Κόντε

12:08 23/1/2012 - Πηγή: AEK365

Πρωταθλήτρια Χειμώνα έπειτα από πολλά χρόνια είναι η Γιουβέντους με τον Φάμπιο Καπέλο να δίνει τα συγχαρητήρια του στον Αντόνιο Κόντε για την νοοτροπία κλίμα που υπάρχει στην ομάδα ενώ υποστήριξε πως έχει βάσιμες ελπίδες να επιστρέψει στην κορυφή.

Σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αγγλίας τόνισε: "Θέλω να συγχαρώ τον Κόντε, επειδή κατάφερε να δημιουργήσει κλίμα στην Γιουβέντους, η ομάδα έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Έχουν ένα συγκεκριμένο

τύπο παιχνιδιού και μια συγκεκριμένη νοοτροπία. Εύχομαι καλή επιτυχία για την συνέχεια. Η Γιουβέντους έχει την τύχη να αγωνίζεται μόνο για το πρωτάθλημα και αυτό είναι καλό, έχει την νοοτροπία και την αποφασιστικότητα και αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό, μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο όμως η Μίλαν έχει κάτι παραπάνω όσον αφορά στο τεχνικό επίπεδο".

Όσο για την συμβολή του Αντρέα Πίρλο στην αήττητη, έως τώρα, πορεία της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα, ο Καπέλο αρκέστηκε να αναρωτηθεί: "Σχετικά με τον Πίρλο, ακόμα αναρωτιέμαι πώς τον πούλησε η Μίλαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα