Πετράκης: «Δεν υπάρχει ρεβάνς με τον Ρούβα»

Πανέτοιμοι για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ρούβα την προσεχή Κυριακή (23/04) πρέπει να εμφανιστούν οι παίκτες του ΑΟΧ σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη.

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας με δηλώσεις του σε τοπικό κανάλι και συγκεκριμένα στη ΝΕΑ Τηλεόραση επισήμανε ότι χρειάζεται δουλειά και ετοιμότητα εν όψει του κρητικού ντέρμπι με τον Ρούβα στη Γέργερη:

«Δεν υπάρχει ρεβάνς, μόνο δουλειά και ετοιμότητα. Ο Ρούβας ήταν τυχερός στο πρώτο παιχνίδι στα Περιβόλια, έβαλε ένα γκολ

και κέρδισε. Διαφορετικό ματς θα είναι εκείνο με το Ρούβα στο Ηράκλειο και για το λόγο αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Όπως έχω ξανατονίσει, όλα τα ματς είναι δύσκολα. Έχουμε μπροστά μας πέντε τελικούς. Ετοιμαζόμαστε όσο μπορούμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του στο χθεσινό (22/04) οικογενειακό δίτερμα είπε: «Είμαι ευχαριστημένος από το φιλικό δίτερμα. Ήταν ένα ανταγωνιστικό ματς, με καλό ρυθμό. Είχε τα χαρακτηριστικά που θέλαμε. Ήταν μια καλή προπόνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα