Πέταξε «φωτιές» η Νάπολι

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η Νάπολι η οποία διέλυσε με 6-1 τη Τζένοα στο «Σαν Πάολο».

«Τρομακτική» για τους αντιπάλους της ήταν η Νάπολι στο «Σαν Πάολο» όπου διέλυσε με 6-1 την Τζένοα. Οι «παρτενοπέι» έκαναν με διαφορά την καλύτερή τους φετινή εμφάνιση, κάτι που φαίνεται και από το τελικό σκορ.

Ο Καβάνι στο 13’ άνοιξε το σκορ με τον Χάμσικ να κάνει νωρίς το 2-0 στο 17’. Ο Ουρουγουανός επιθετικός

στο 24’ έκανε το 3-0 για να μειώσει σε 3-1 ο Χορκέρα στο 27’.

Από εκεί και πέρα τα τέρματα των Πάντεφ (45’), Γκαργκάνο (49’) και Ζουνίγκα (80’) έφτασαν το σκορ σε αυτά τα επίπεδα.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Ίντερ απέναντι στην Λέτσε και επικράτησε 4-1 κάνοντας την ανατροπή. Ο Μουριέλ στο 20΄έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους για να έρθουν οι Πατσίνι (34’), Μιλίτο (49’), Καμπιάσο (73’) και Άλβαρεζ (81’) να διαμορφώσου το τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμα μία εκτός έδρας νίκη πήρε η Ρόμα που επικράτησε 2-0 της Μπολόνια. Ο Ταντέι στο 17’ άνοιξε το σκορ για τους Ρωμαίους για να έρθει ο Οσβάλντο στο 40’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, η Αταλάντα επικράτησε 4-1 της Τσεζένα. Οι «ιππόκαμποι» μπήκα μπροστά στο σκορ στο 12’ με τέρμα του Καντρέβα, αλλά από εκεί και πέρα υπήρξε ένας μονόλογος των γηπεδούχων. Ο Ντένις με πέναλτι ισοφάρισε στο 17’, με τον Μαριλούνγκο (18’, 45’) να κάνει το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Πελούσο στο 71’.

Στο 2-2 έμειναν Νοβάρα και Παλέρμο. Ο Λούντι με αυτογκόλ στο 20’ έδωσε το προβάδισμα στους «ροσανέρο» με τον Μπέρτολο στο 74’ να κάνει το 2-0 και να δείχνει να «καθαρίζει» το παιχνίδι. Παρόλα αυτά τα τέρματα των Ματσαράνι (77’) και Ριγκόνι (84’) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο «Ένιο Ταρντίνι» όπου η Πάρμα παραχώρησε ισοπαλία με 3-3 στην Κατάνια. Ο Μοντέστο στο 5’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Αλμιρόν να ισοφαρίζει στο 21’. Δύο λεπτά αργότερα ο Μπιαμπιανί και ο Φλοκάρι στο 44’ έκαναν το 3-1. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα γκολ των Λόντι (74’) και Καστελάνι, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα. Τέλος η Λάτσιο έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με την Λέτσε.

Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία του ιταλικού πρωταθλήματος, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα