Περπέρογλου: «Εύχομαι να κάνει την έκπληξη ο Ολυμπιακός» (video)

Την ευχή του ο Ολυμπιακός να καταφέρει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έδωσε ο Στράτος Περπέρογλου.

Σε ερώτηση εάν μπορεί να κάνει προγνωστικά για τον τελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης απάντησε: «Προγνωστικά δεν μπορώ να δώσω, αλλά εύχομαι ο Ολυμπιακός να

κάνει την έκπληξη. Σίγουρα η ΤΣΣΚΑ είναι το φαβορί, πιστεύω όμως πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει το κύπελλο. Είπε ακόμα…

Για το εάν θα έχουν έξτρα κίνητρο στη συνέχεια να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης, εφόσον ο Ολυμπιακός πάρει τον τίτλο: «Έτσι κι αλλιώς έχουμε πάντα κίνητρο να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Θα είναι καλό για το ελληνικό μπάσκετ να πάρει μια ελληνική ομάδα το τρόπαιο».

Για την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Είμαστε αναγκασμένοι να την ξεχάσουμε, ξεκινάμε μια σειρά τελικών στο ελληνικό πρωτάθλημα από την Πέμπτη (17/05). Δεν υπάρχει περιθώριο για στεναχώρια και κλάματα, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να πάμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Για το «μικρό» τελικό με την Μπαρτσελόνα: «Είναι δύσκολο να βρεις κίνητρο, ωστόσο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι ως προετοιμασία για τους τελικούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα