«Περπάτησε» στη νίκη ο Μάικ Μουστάκας των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς

Ο Μάικ Μουστάκας απέσπασε walk-off και full-base walk στο 11ο inning και διαμόρφωσε το 4-3 των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς επί των Μιλγουόκι Μπρούερς.

Συνολικά ο Μουστάκας είχε 0/2 hits, τρία walks και ένα run, πλην του νικητήριου RBI. Την ήττα χρεώθηκε ο Kameron Loe (2-2), καθώς δέχθηκε το πρώτο single του δεύτερου extra inning. Αντίθετα ο Tim

Collins (3-0) πήρε τη νίκη. Από την πλευρά του, ο Τζορτζ Κοτταράς είχε 0/2 hits και ένα walk σαν catcher των Μπρούερς. Ακόμα, ο closer των εκπρόσωπων του Μιλγουόκι, John Axford, αποδείχθηκε μοιραίος στο ένατο inning παραχωρώντας το 3-3.

Με νικητήριο διπλό home run του Curtis Granderson στο έκτο inning, οι Νιου Γιορκ Γιάνκις επιβλήθηκαν με 3-2 των Ατλάντα Μπρέιβς και ανέβηκαν στην πρώτη θέση της AL East. Τη νίκη χρεώθηκε ο Hiroki Kuroda (6-6), ο οποίος έμεινε για έξι innings στο βουναλάκι. Ακόμα, ο Rafael Soriano συμπλήρωσε 11 saves, έστω και οριακά. Για τους «γενναίους» ο Brian McCann πέτυχε το όγδοο φετινό του home run.

Στο πρώτο inning o Todd Helton πέτυχε Grand Slam, αλλά οι Όκλαντ Αθλέτικς κέρδισαν με 10-8 τους Κολοράντο Ρόκις. Άλλωστε ο Brandon Inge σημείωσε 2-out και 2-RBI double σε βάρος του Rafael Betancourt (1-2) στο ένατο inning, αφού ο closer pitcher των Ρόκις είχε ήδη παραχωρήσει το 8-8. Ακολούθησε το δεύτερο φετινό save του Ryan Cook, ώστε να κλείσει ο αγώνας. Αυτή ήταν η τρίτη ανατροπή των Αθλέτικς, ενώ οι δύο πρώτες σημειώθηκαν χάρη στα home runs των Seth Smith, Jonny Gomes και Brandon Moss. Για τους Ρόκις, ο Michael Cuddyer είχε 4/4 hits, εκ των οποίων τα δύο ήταν home runs.

Τέσσερα RBIs σημείωσε ο Jim Thome εναντίον της παλιάς του ομάδας και οι Φιλαδέλφεια Φίλις επικράτησαν με 9-8 των Μινεσότα Τουίνς. Μάλιστα πέτυχε καταλυτικό και εντυπωσιακό home run. Ο John Mayberry είχε επίσης τέσσερα RBIs με τη συμβολή τριπλού home run. Έτσι ο Cole Hamels (9-3) πήρε τη νίκη, ύστερα από το 17ο φετινό save του Jonathan Papelbon. Για τους «διδύμους», οι Josh Willingham και Trevor Plouffe «έγραψαν» home runs και «έσβησαν» το αρχικό 6-0, αλλά τα χτυπήματά τους δεν αποδείχθηκαν αρκετά.

Ένα 2-out RBI single του Craig Gentry στο όγδοο inning έκανε τη διαφορά στο 1-0 των Τέξας Ρέιντζερς σε βάρος των Αριζόνα Ντάιμοντμπακς. Ο rookie αριστερόχειρας pitcher, Wade Miley (7-3), δεν κατάφερε να κλείσει το όγδοο κομμάτι της αναμέτρησης, οπότε ο Mike Adams (1-2) πήρε τη νίκη σαν reliever του Matt Harrison.

Με δύο RBIs ξεχώρισε ο Jhonny Peralta στο 8-4 των Ντιτρόιτ Τάιγκερς εναντίον των Σικάγο Καμπς. Έτσι επανήλθε στις θετικές εμφανίσεις, ύστερα από τα δύο λάθη του στο προηγούμενο παιχνίδι. Ακόμα ο Brennan Boesch σημείωσε home run με ένα από τα τέσσερα hits του, οπότε βοήθησε τον Rick Porcello (4-4) να πάρει τη νίκη.

Σε εξέλιξη είναι τα τρία τελευταία ματς του σημερινού προγράμματος, Σιάτλ Μάρινερς-Σαν Ντιέγκο Πάντρες, Λος Άντζελες Ντότζερς-Λος Άντζελες Έιντζελς και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Χιούστον Άστρος. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα έξι.

Keywords
Τυχαία Θέματα