Πέρασαν από Οτάβα οι Σέιμπερς

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσαν οι Μπάφαλο Σέιμπερς, αφού επιβλήθηκαν των Ότουα Σένατορς στα πέναλτι ύστερα από το προγενέστερο 3-3.

Ο Tyler Ennis πέτυχε γκολ στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και ισοφάρισε σε 2-2 στο τέλος της δεύτερης περιόδου. Περισσότερο σημαντική, όμως, ήταν η πετυχημένη του εκτέλεση στα πέναλτι, αφού αυτή πρόσφερε τον επιπλέον βαθμό στους Σέιμπερς.

Οι Nathan Gerbe και Marcus Foligno ήταν αυτοί που κατέγραψαν

τα άλλα γκολ των φιλοξενουμένων, οι οποίοι ισοφάρισαν τρεις φορές στο 60λεπτο. Ωστόσο, στην παράταση είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ο Ben Bishop συμπλήρωσε 39 αποκρούσεις, για να στείλει την αναμέτρηση στα πέναλτι.

Από την πλευρά του, ο Ryan Miller σταμάτησε 33 σουτ των «σενς», αλλά νικήθηκε δύο φορές από τον Erik Karlsson. To άλλο τέρμα των «πρωτευουσιάνων» ήταν του Erik Condra.

Πλέον, η ομάδα του Μπάφαλο έχει 72 βαθμούς και απέχει δύο από την προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Στους 81 βρέθηκαν οι Σένατορς που έμειναν δύο βαθμούς μακριά από το ρετιρέ της Northeast και στην έβδομη θέση της Ανατολής.

Keywords
Τυχαία Θέματα