«Πεινασμένος» για ένα τίτλο ο Λαμ!

11:03 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Να… σπάσει την κατάρα που τον θέλει να φτάνει κοντά σε μεγάλες διακρίσεις αλλά να μην τις κατακτάει, τα τελευταία χρόνια, επιθυμεί ο Φίλιπ Λαμ και δηλώνει αποφασισμένος να τα καταφέρει φέτος με την Μπάγερν Μονάχου!

Ο Γερμανός αμυντικός των Βαυαρών ήταν μέλος της ομάδας που έχασε στον τελικό του Champions League το 2010, από την Ίντερ με 2-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ενώ ήταν αρχηγός των «πάντσερ» τα οποία κατετάγησαν στην τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο λίγους μήνες αργότερα.

Δυο

χρόνια νωρίτερα, ο Λαμ είχε ηττηθεί στον τελικό του Euro από την Ισπανία με 1-0, ενώ είχε αναγκαστεί να συμβιβαστεί με την Τρίτη θέση και στο Μουντιάλ του 2006.Τώρα, όμως, ο 29χρονος άσος της Μπάγερν θέλει να αφήσει το παρελθόν πίσω του και να κατακτήσει το Champions League, νικώντας την Τσέλσι στον τελικό της 19ης Μαϊου!

«Έχω καλό προαίσθημα. Το 2010 δεν πιστεύαμε πραγματικά ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Τώρα είμαστε ακόμα πιο αποφασισμένοι και έχουμε μεγαλύτερο κίνητρο, ενώ είμαστε και βελτιωμένοι. Υπάρχει η αίσθηση ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτό τον τίτλο και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε», δήλωσε με νόημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα