Πέδρο: «Ελπίζω να μην φανεί η κόπωση μας»

Με το εμπόδιο της Ρασίνγκ Σανταντέρ να προβάλει, ο Πέδρο συνιστά την προσοχή στους συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα και εύχεται να παρουσιαστούν σημάδια κόπωσης.

Το Σάββατο (15/10) το βράδυ, οι «μπλαουγκράνα» υποδέχονται την Σανταντέρ και θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν την πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. Πάντως, οι υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών με τις εθνικές τους ομάδες τρομάζουν ελαφρά τον προαναφερόμενο 24χρονο επιθετικό:

«Απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια, για να επανακτήσουμε την προγενέστερη αγωνιστική μας κατάσταση, επειδή έχουμε κάνει πολλά ταξίδια και έχουμε συμμετάσχει

σε πολλά παιχνίδια, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ωστόσο ελπίζουμε να επανέλθουμε γρήγορα και να μην φανεί η κόπωση μας».

Επίσης, το 0-0, το οποίο απέσπασε η Ρασίνγκ από την Ρεάλ νωρίτερα στη La Liga, φαίνεται ότι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Πέδρο:

«Αρκετοί ποδοσφαιριστές επιστρέφουν από τραυματισμούς, οπότε θεωρώ ότι έχουμε μία καλή βάση. Η Ρασίνγκ είναι δύσκολος αντίπαλος και το απέδειξε με τις ευκαιρίες της εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης».

Keywords
Τυχαία Θέματα