Ελπίζουν ακόμα οι Τάιγκερς

Οι Ντιτρόιτ Τάιγκερς επιβλήθηκαν των Τέξας Ρέιντζερς με 7-5 και μείωσαν την τελική σειρά της American League σε 3-2.

Ο αρχικός pitcher των γηπεδούχων, Justin Verlander, έμεινε στο βουναλάκι για 7.1 innings, αν και δεν ήταν ιδιαίτερα σταθερός. Στο πρώτο inning δέχθηκε το 1-0, στο πέμπτο το 2-2 και στο όγδοο το 7-4, σημείο στο οποίο αντικαταστάθηκε. Άλλωστε, ο Nelson Cruz

σημείωσε πάλι διπλό home run και μείωσε το σκορ. Εν τέλει, σε βάρος του Phil Coke το σκορ έγινε 7-5, αλλά παρέμεινε υπέρ των «τίγρεων».

Επιθετικά ξεχώρισαν οι Alex Avila και Delmon Young. Αυτοί πρόσφεραν την αρχική ανατροπή από 0-1 σε 2-1 με ατομικά τους home runs στο δεύτερο και στο τρίτο inning, αντίστοιχα. O δεύτερος, μάλιστα, σημείωσε διπλό στο «εφιαλτικό», για τον C.J. Wilson, έκτο inning. Στο έβδομο κομμάτι του ματς, ο Ryan Raburn διαμόρφωσε το 7-3, πάλι με χτύπημα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ακολουθεί ρεπό μίας ημέρας και στην συνέχεια η σειρά επιστρέφει στο Rangers Ballpark. Οι Τάιγκερς θα πρέπει να πάρουν δύο νίκες, για να βρεθούν στο World Series. Από την άλλη, οι Τεξανοί χρειάζονται μία, για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση, όσες ήθελαν και… απόψε δηλαδή.

Keywords
Τυχαία Θέματα