Πεδουλάκης: «Tο καλύτερο για τον Παναθηναϊκό»

18:32 7/7/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Αργύρης Πεδουλάκης κάνει ένα time out από το «χτίσιμο» του «τριφυλλιού» και μιλάει στο Οnsports για την κλήρωση της Ευρωλίγκας, τον «Σόφο», τον Μπράμος και τις επόμενες κινήσεις του «τριφυλλιού»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΒΟΠΟΥΛΟ

Το Σαββατοκύριακο μπορεί για τον περισσότερο κόσμο να αποτελεί ευκαιρία χαλάρωσης και ξεκούρασης, για τον Αργύρη Πεδουλάκη όμως, αυτές οι λέξεις έχουν διαγραφεί από το λεξικό του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού

είναι αποφασισμένος να μην αφήσει ούτε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο και προσπαθεί μέρα και νύχτα να βρει τις καλύτερες επιλογές για το «χτίσιμο» των πρασίνων.

Ο Έλληνας τεχνικός, παρά τον τεράστιο φόρτο εργασίας, δέχθηκε ευχαρίστως να κάνει ένα time out και να μιλήσει στο Onsports, για όσα έχουν μεσολαβήσει από τις 2 Ιουλίου μέχρι και σήμερα. Από την ημέρα, δηλαδή, που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο προπονητή.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αρνήθηκε να κάνει τα πρώτα του σχόλια για τους παίκτες που φέτος ντύθηκαν για πρώτη φορά με την φανέλα του «τριφυλλιού», ενώ αποκάλυψε και τα κριτήρια τα οποία θα επηρεάσουν τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου.

-Κόουτς, μία ημέρα μετά την κλήρωση της Ευρωλίγκας, πώς βλέπετε τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό στην πρώτη φάση της διοργάνωσης; Στον όμιλό σας υπάρχουν ομάδες με μεγάλη ιστορία και δυναμική!

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα για την κλήρωση της Ευρωλίγκας. Ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς. Οι ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες. Έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους για να ολοκληρωθούν και για να έχουμε μια πλήρη εικόνα».

-Η πρώτη σας εκτίμηση ποια είναι; Συμφωνείτε με την άποψη ότι εύκολες κληρώσεις δεν υπάρχουν;

«Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να μιλήσουμε μόνο θεωρητικά και όχι πρακτικά. Οι ομάδες είναι ακόμα στην φάση της δημιουργίας τους. Το μόνα δεδομένα είναι η ιστορία της κάθε ομάδας αλλά και το μπάτζετ που θα έχει ο κάθε αντίπαλος. Το μόνο σίγουρο για εμάς είναι ότι βρισκόμαστε στον πιο δυνατό όμιλο και θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο».

Παναθηναϊκός έχει ήδη ανακοινώσει τις δύο πρώτες του μεταγραφές. Σοφοκλής Σχορτσανίτης και Μάικ Μπράμος.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος για τις δύο πρώτες μεταγραφές της ομάδας. Πρόκειται για δύο Ελληνόπουλα που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους και αν δουλέψουν σωστά, τότε θα βοηθήσουν πολύ τον σύλλογο στο να εκπληρώσει τους στόχους του».

-Κόουτς θα θέλαμε από εσάς, την άποψή σας για τους δύο νέους παίκτες του Παναθηναϊκού. Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

«Ο Σοφοκλής είναι ένας εξαιρετικός παίκτης μέσα στο καλάθι. Μπορεί να δώσει τα πάντα μέσα στις δύο ρακέτες του γηπέδου. Εκτελεστικά έχει τη δυνατότητα να απειλεί με πάρα πολλούς τρόπους, ενώ το θετικό στην περίπτωσή του είναι ότι μπορεί παράλληλα να δημιουργεί καταστάσεις. Τοποθετηθεί με πολύ σωστό τρόπο το κορμί του, ανοίγει διαδρόμους για τους συμπαίκτες του, ενώ μπορεί και φθείρει τον απέναντι αντίπαλο».

-Πρώτος, χρονικά, παίκτης που α

Keywords
Τυχαία Θέματα