ΠΑΣ Γιάννινα: Παραίτηση του γιατρού Σιαράβα

Παρελθόν από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Σπύρος Σιαράβας, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο Σιαράβας επί χρόνια βρισκόταν δίπλα στον ΠΑΣ, προσφέροντας αμισθί τις υπηρεσίες του, με επιστολή του εξήγησε πως αποχωρεί για οικογενειακούς λόγους, όμως πάντα θα βρίσκεται στις υπηρεσίες της ομάδας. Ο Σιαράβας ενημέρωσε το πρωί της Δευτέρας (28/5) τον πρόεδρο, Γιώργο Χριστοβασίλη και ακολούθως εξέδωσε την παρακάτω επιστολή.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε

Υπηρέτησα την αγαπημένη μας ομάδα, τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, από τη θέση του

ιατρού προσφέροντας τις υπηρεσίες μου για πολλά συναπτά έτη.

Όμως δυστυχώς σήμερα βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να παραιτηθώ, καθώς λόγω ανειλημμένων οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν δύναμαι να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα έτσι όπως μου επιτρέπει η επαγγελματική μου συνείδηση.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, με την παρούσα επιστολή μου, θέλω να ευχαριστήσω εσάς για την άριστη συνεργασία μας, καθώς επίσης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ και όλους τους συνεργάτες μου στην ομάδα, διαχρονικά και καθ' όλη τη διάρκεια της πολυετούς μου παρουσίας στον αγαπημένο μας ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Τέλος, σας ενημερώνω πως μετά την αποχώρησή μου από το ιατρικό team της ομάδας, θα βρίσκομαι πάντα στη διάθεσή σας για οτιδήποτε με χρειαστείτε.

Με εκτίμηση
Σπύρος Σιαράβας»

Keywords
Τυχαία Θέματα