Παρέμεινε πρώτη η Μονπελιέ

22:22 7/4/2012 - Πηγή: OnSports

Τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Σοσό πήρε η Μονπελιέ, η οποία βρίσκεται τρεις βαθμούς πάνω από τους διώκτες της στην κορυφή.

Τη δεύτερή της συνεχόμενη νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα πήρε η Μονπελιέ, η οποία επικράτησε 2-1 της Σοσό. Ο Μπελαντά στο 4’ άνοιξε το σκορ για τους πρωτοπόρους, με τον Μαϊγκά στο 27’ να ισοφαρίζει. Το τελικό αποτέλεσμα και τη νίκη στους γηπεδούχους, έδωσε ο Καμαρά στο 56’.

Μεγάλη εμφάνιση έκανε η Μπρεστ, η οποία επικράτησε 3-1 της Λιλ.

Ο Νταφ στο 5’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Γκρουγκί στο 10’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 2-0. Ο Παγιέ μείωσε στο 27’ για τους πρωταθλητές, για να έρθει ο Αλφόνς στο 53’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Σημαντική νίκη πήρε η Νανσί εκτός έδρας απέναντι στη Ντιζόν με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής, ήταν ο Τραορέ, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του (6’, 84’).

Εντυπωσιακό ήταν το πέρασμα της Ρεν από την έδρα της Εβιάν και νίκη με 3-1. Ο Λερού έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 34’, ωστόσο από εκεί και πέρα, ήρθε η ανατροπή με τα τέρματα των Χαντζί (48’), Πιτρόιπα (88’) και Ερντίνγκ (90’).

Τη νίκη με 2-0 πήρε η Βαλενσιέν απέναντι στην Τουλούζ. Ο Ντανίκ στο 64’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Σαμασά στο 89’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Τέλος, η Αζαξιό, παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Σεντ Ετιέν. Ο Σιναμά Πονγκόλ στο 72’ άνοιξε το σκορ για τους «στεφανουά», με τον Μεντιανί να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 79’.

Keywords
Τυχαία Θέματα