Παρελθόν από τη Σερβία ο Πέτροβιτς

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Σερβίας με την συγκατάθεση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδία της χώρας, αποτελεί ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς καθώς ο 56χρονος τεχνικός παραιτήθηκε μετά την αδυναμία του να οδηγήσει τους «πλάβι» στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012.

Η Σερβία ήθελε μόνο τη νίκη στη Λουμπλιάνα την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών, ωστόσο γνώρισε την ήττα από τους Σλοβένους (1-0), χάνοντας έτσι από την Εσθονία την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

«Δεν προκριθήκαμε στο Euro 2012

και ως υπεύθυνα άτομα που είμαστε, αναλύσαμε την κατάσταση και συμφωνήσαμε να λύσουμε το συμβόλαιο μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πέτροβιτς μετά τη συνάντηση που είχε με τους υπεύθυνους της ομοσπονδίας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του αποκλεισμού.

Αξίζει τέλος να υπενθυμιστεί πως μία ημέρα μετά την ήττα από την Σλοβενία, ο αρχηγός των Σέρβων Ντέγιαν Στάνκοβιτς ανακοίνωσε την αποχώρηση από την εθνική ομάδα ενώ κάτι ανάλογο άφησε να εννοηθεί και ο Νεμάνια Βίντιτς ο οποίος απώλεσε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 56΄ από τα έντεκα βήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα