Εύκολο έργο για Ρεάλ, Μπαρτσελόνα

Όχι μόνο η τύχη δεν πρόσφερε έστω ένα ψεύτικο χαμόγελο στις Οσπιταλέτ και Πονεφαντίνα, αλλά η κληρωτίδα της φάσης των «32» του Copa Del Rey Ισπανίας τις φέρθηκε έτσι όπως αναμένεται να φερθούν σε αυτές και οι αντίπαλοι τους, Μπαρστελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης! Χωρίς οίκτο!

Οι ομάδες της τρίτης κατηγόριας του ισπανικού πρωταθλήματος έτσι ήταν οι μεγάλοι άτυχοι της κλήρωσης, ευελπιστώντας πλέον να βγουν όσο περισσότερο κερδισμένες σε εμπειρία, αλλά και έσοδα, αφού τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δεν αφήνουν πολλά περιθώρια πρόκρισης.

Χετάφε-Μάλαγα

και Μαγιόρκα- Σπόρτινγκ Χιχόν τα σπουδαιότερα άλλα ζευγάρια, ενώ δύσκολο έργο αναμένεται να έχει η Λεβάντε κόντρα στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, η οποία αγωνίζεται πλέον στη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «32» του Copa Del Rey:

Καντίθ-Βαλένθια Οσπιταλέτ-Μπαρτσελόνα Πονφεραντίνα-Ρεάλ Μαδρίτης Μιραντές-Βιγιαρεάλ Σαν Ρόκε-Σεβίγια Αλμπαθέτε-Ατλέτικο Μαδρίτης Οβιέδο-Αθλέτικ Μπιλμπάο Αλμερία-Οσασούνα Αρκορκόν-Σαραγόσα Θέλτα-Εσπανιόλ Κόρδομπα-Μπέτις Ντεπορτίβο Λα Κορούνια-Λεβάντε Μαγιόρκα-Σπόρτινγκ Χιχόν Ραθίνγκ Σανταντέρ-Ράγιο Βαγιεκάνο Χετάφε-Μάλαγα Ρεάλ Σοθιεδάδ-Γρανάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα