Με τον Souray τα... έχει η Kelly Kelly

Η πρώην Divas Champion του WWE, Kelly Kelly, αλλάζει... συχνά συντρόφους στην ζωή της και πλέον αποκαλύφθηκε ο... επόμενος.

Πρόκειται για τον Sheldon Souray των Ντάλας Σταρς. Ο αθλητής του χόκεϊ επί πάγου είναι διεθνής με τον Καναδά, ενώ διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του. Ξεπερνά, δηλαδή, την εκθαμβωτική Kelly Kelly κατά 11 χρόνια. Αυτή η διαφορά δεν είναι ασυνήθιστη, αν κρίνουμε από τους προγενέστερους εραστές

της Divas.

Πάντως το σχετικό ρεπορτάζ έγινε από τον θρυλικό σχολιαστή αγώνων του NHL και πρώην προπονητή, Don Cherry. Αυτός αποκάλυψε τον συγκεκριμένο δεσμό, όταν αποθέωνε τις φετινές επιδόσεις των «αστεριών» στο πρωτάθλημα. Μάλιστα χαρακτήρισε την Kelly Kelly «Grand Slam winner in wrestling»!

Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη σχέση μεταξύ παίκτη του χόκεϊ επί πάγου με Diva του WWE. Αν και δεν πρέπει να αποκλειστούν άλλες, οι οποίες ήταν... σύντομες και κρυφές.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα