Παραίτηση Ιωαννίδη, «βραχνάς» οι παλιές προσφυγές στη Νίκη

Δεν άλλαξε διοικητική σελίδα η Νίκη Βόλου μετά τη χθεσινή (5/12) Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Μεταξουργείου στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Όπως υπογραμμίστηκε στη Γ.Σ., δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη ο οικονομικός έλεγχος των βιβλίων της ΠΑΕ από τους ορκωτούς λογιστές, ώστε να γίνουν γνωστά τα ακριβή χρέη, και να μπορέσει να αναλάβει νέα διοίκηση. Παράλληλα, ο Δημήτρης Ιωαννίδης ανακοίνωσε την παραίτηση της διοίκησής του,

τυπικά όμως η διοίκηση Πρωτοδικείου θα συνεχίσει να υφίσταται έως ότου οριστεί νέα Γ.Σ. εντός εικοσαημέρου.

Αυτό, ωστόσο, που προβληματίζει περισσότερο τους ανθρώπους της Νίκης δεν είναι άλλο από τον «βραχνά» των 28 παλιών προσφυγών και τα παλιά χρέη που υπάρχουν και τα οποία πρέπει να αποπληρωθούν άμεσα. Ο Γιώργος Βαλαχής, που εκπροσωπούσε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, εξέφρασε την αντίθεση του και τον προβληματισμό του για την αποπληρωμή των παλαιών χρεών, καθώς δεν υπάρχουν παραστατικά, ενώ όπως τόνισε όλα τα δικαστήρια κατά της ΠΑΕ, που αφορούν σε παλαιότερες οφειλές, έγιναν χωρίς την παρουσία της ΠΑΕ Νίκη.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής (5/12) Γ.Σ. δεν ήταν λίγοι αυτοί που εξαπέλυσαν τα βέλη τους κατά του Στράτου Γιδόπουλου, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο για την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Από την άλλη, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Δαλούκας, έκανε και εκείνος λόγο για διοικητικά εγκλήματα.Τέλος, ζήτησε τη συμπαράσταση των οπαδών στο προσεχές ματς με τον Οδυσσέα Αναγέννησης στις Σέρρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα