Καλτέκης: «Έχουμε ποιότητα»

Την πεποίθησή του ότι ο Οικονόμος Τσαριτσάνης μπορεί να πραγματοποιήσει καλή πορέια στο πρωτάθλημα της Football League 2, εξέφρασε ο Γιώργος Καλτέκης.

Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τους Πόντιους Κατερίνης, ο έμπειρος τεχνικός του Οικονόμου χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του τη φετινή σεζόν.

«Μετά από τέσσερις και πλέον μήνες παίζουμε επιτέλους ποδόσφαιρο. Ήταν μια κουραστική

περίοδος και σωματικά και ψυχολογικά. Κι εμείς και οι Πόντιοι θεωρώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Έχουμε πολλή ποιότητα, παιδιά νεαρής ηλικίας κατά κύριο λόγο εκτός από κάποιους πιο έμπειρους. Δείχνουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια, φιλικά, κύπελλο, πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι δίκαιο. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τη μπάλα κάτω αλλιώς δε μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τους Ποντίους στον αέρα. Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί και πήραμε ένα αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια. Έχουμε μια πολύ σταθερή και συνεπή διοίκηση, θέλουμε να ρίξουμε κι άλλο το μέσο όρο παίρνοντας παίκτες 16-17 ετών. Φιλοσοφία μας είναι να κατεβάσουμε κι άλλο τον μέσο όρο ηλικίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα