Παραίτηση Γιαλιά από Μανδραϊκό

Η επεισοδιακή ισοπαλία του Μανδραϊκού στις Ερυθρές με τη Δάφνη έφερε εξελίξεις, καθώς παραιτήθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου της Δυτικής Αττικής, Χρήστος Γιαλιάς.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου απογοητεύτηκε από το δεύτερο σερί 1-1, που άφησε τον Μανδραϊκό έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή, ενώ τη θέση του στον προεδρικό θώκο αναμένεται να καταλάβει ο αδελφός του, Στέλιος Γιαλιάς.

Ο Χρήστος Γιαλιάς εμφανίστηκε πικραμένος από το γεγονός ότι οι παίκτες σε ένα ακόμη παιχνίδι δεν έδειξαν πάθος στο παιχνίδι τους, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα stoplekto.gr: «Ευχαριστώ τους οπαδούς

του Μανδραϊκού, που πολέμησαν μαζί μου και τους ζητώ συγγνώμη που δεν κατάφερα, αυτό που μου αρμόζει, την πρώτη θέση. Η δεύτερη θέση δεν αξίζει ούτε για μένα αλλά ούτε για την ιστορική ομάδα της Μάνδρας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον παρασκηνιακό πόλεμο που δέχτηκε η ομάδα του, λέγοντας: «Είναι προφανές ότι το κατεστημένο του ποδοσφαίρου, δεν θέλει σωστούς ανθρώπους που παλεύουν σε δύσκολες οικονομικά εποχές, να φτιάξουν ομάδες με τα δικά τους χρήματα και μόνο που θα κερδίζουν στους αγωνιστικούς χώρους. Προτιμούν φαίνεται παράγοντες που έχουν μάθει να δρουν και να έρπονται στο παρασκήνιο και πίσω από τις κουρτίνες».

Ο Γιαλιάς ξεκαθάρισε πάντως δεν αφήνει την ομάδα ξεκρέμαστη, με τους παίκτες να έχουν λάβει το 85% των χρημάτων τους, ενώ θα αναλάβει όλα τα έξοδα του Μανδραϊκού ως το τέλος της σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα