Αλμυρός - Αγρότης Λιανοκλαδίου 1-1


Έ«χ»ασε την ευκαιρία για τη νίκη στο φινάλε το Λιανοκλάδι αν και κρατούσε τη νίκη μέχρι και πέντε λεπτά πριν το 90΄ μεσα στον Αλμυρό.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι και με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ο Γ.Σ.Α. παρέμεινε αήττητος σε δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στον Αγρότη Λιανοκλαδίου με σκορ 1-1.
Ο Αλμυρός είχε να αντιμετωπίσει τις σοβαρές απουσίες των Παναγιώτη Βούλγαρη και Αλέκου Παναγιώτου, αλλά κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε μία ομάδα με την οποία τους χωρίζει μεγάλη βαθμολογική διαφορά, με τους νεαρούς παίκτες

της ομάδας να αποδίδουν όπως θέλει ο Κώστας Σταματίου και τον Αυγουστίνο Κακλιά να πετυχαίνει το πρώτου του τέρμα, αν και οι ευκαιρίες που έχει πάρει είναι πολύ λίγες στο φετινό πρωτάθλημα και πάντα ως αλλαγή.


Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με σουτ του Στυλιανού μέσα από τη μεγάλη περιοχή στο 15ο λεπτό με το παιχνίδι στη συνέχεια να μην έχει ποιότητα και να κυριαρχούν οι δυνατές μονομαχίες του κέντρου.

Αυτό που κατάφερε το σύνολο του Κώστα Σταματίου ήταν να ισοφαρίσει στο 85ο λεπτό, όταν ο Μίλτος επιχείρησε παράλληλη συρτή σέντρα από αριστερά, με τον Κακλιά να κάνει ωραία προβολή μπροστά από την μικρή περιοχή και να δίνει το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του και έτσι αυτός να χρίζεται σκόρερ για πρώτη φορά, αν και 17 ετών.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Χαλάτσης, Καράτσαλος, Δημητριάδης, Ελευθερίου, Πλαβός (46ο Καρτσιώτης), Τσιάτσιος, Τσίπη (46ο Λέτσιος), Βαγγελάκος, Μίλτος, Γ. Παναγιώτου, Καψιώτης (70ο Κακλιάς).
ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ: (Μάκης Ζαχαρόπουλος) Τσάμης, Μαδούρας, Καββαδίας, Σπυριδάκης, Καλαμάτας, Γουριώτης, Κουτσούκος, Γκούρλιας, Μπουγιώτας, Στυλιανός, Μπομπότας

Keywords
Τυχαία Θέματα