Παπαθανασίου: «Θα διεκδικήσω μετάλλιο στο Λονδίνο»

Ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, όπως είχε πει και πριν τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου επανέλαβε πως δεν πάει στο Λονδίνο για τουρισμό.

Ο Έλληνας ιστιοπλόος μίλησε στον ΝοvaΣΠΟΡ FM 94,6 για τις προσδοκίες του απ΄την συμμετοχή του στο Λονδίνο 2012. Με πλήρωμα τον Αντώνη Τσότρα, έχε προκριθεί στα Star και είναι αποφασισμένος για μετάλλιο : «Πήραμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

στο Ιέρ της Γαλλίας, σε ένα δύσκολο στίβο. Είχαμε αρκετά προβλήματα και πολλές δυσκολίες κατά την περίοδο της προετοιμασίας. Σίγουρα, δεν πάμε στο Λονδίνο για τουρισμό ή για παρέλαση. Πάω για να διεκδικήσω μετάλλιο. Μου έκλεψαν στη Αθήνα το ολυμπιακό μετάλλιο, τώρα θα πάω στο Λονδίνο για να το πάρω».

Παρότι μετέχει για 5η φορά σε Ολυμπιακούς, δεν έχει χορτάσει ακόμη... ολυμπιακή αλμύρα: «Δεν είναι οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες. Το Ρίο με περιμένει. Το 2016 θα είναι και η τελευταία μου φορά που θα συμμετέχω».

Σχετικά με την στήριξη που έχει απαντά: «Η Πολιτεία δεν σκέφτεται τους αθλητές και ποιες θυσίες κάνουν για να βρεθούν στην κορυφή»

Keywords
Τυχαία Θέματα