Παπανικολάου: «Ενέργεια, όρεξη και διάθεση»

Το αποτέλεσμα της Ελλάδας απέναντι στη Ρωσία είναι το τελευταίο που μετράει για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως στα θετικά της εμφάνισης αυτής συγκαταλέγονται η ενέργεια, η όρεξη και η διάθεση που έδειξαν οι διεθνείς μας.

Αναλυτικά, ο Έλληνας φόργουορντ υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην ομάδα της Ρωσίας: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι, είμαστε ακόμη στην αρχή και το τελευταίο που μετράει είναι

το αποτέλεσμα. Για εμάς αυτό ήταν το πρώτο τεστ, για να δούμε πού βρισκόμαστε, τι δουλειά έχουμε μπροστά μας, πάνω σε ποιους τομείς πρέπει να δουλέψουμε και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Στα θετικά της εμφάνισης είναι η ενέργεια που βγάλαμε, η όρεξη και η διάθεση να αγωνιστούμε.

Πήγαμε καλά σε κάποιους τομείς όπως στα ριμπάουντ και στην άμυνα, όπου βρεθήκαμε σε καλό επίπεδο. Από την άλλη θα πρέπει να αποφύγουμε τα πολλά λάθη, αλλά και να δούμε κάποιες κακές άμυνες που είχαμε και δεν πρέπει να επαναληφθούν. Αν θες να είσαι μια καλή ομάδα, θα πρέπει να δουλεύεις σωστά και να αντιδράς σωστά σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα