Παντέλης: «Δεν έχω παράπονο, παλέψαμε»

Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία Καλλιθέας – Πιερικού σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πιερικό ο τεχνικός των «κυανόλευκων» ανέφερε: «Σίγουρα δεν έγινε από πλευράς θεάματος κάποιο ικανοποιητικό παιχνίδι. Νομίζω ήταν ένα ματς μεταξύ ισοδύναμων αντιπάλων. Εμείς ανεβήκαμε στο δεύτερο και είχαμε καλύτερες ευκαιρίες. Σίγουρα τώρα τα πράγματα δυσκολεύουν, αλλά θεωρώ ότι η τύχη είναι στα πόδια μας.

Από σήμερα κιόλας πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Λάρισα. Δεν

έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Παλέψανε και πιστεύω ότι όποιος έβαζε το γκολ θα νικούσε. Πιστεύω ότι ο Πιερικός είναι από τις ομάδες που αξίζουν να βρίσκονται στα πλέι οφ. Όποια ομάδα μπορεί να φρεσκαριστεί και έχει πιο μεγάλο ρόστερ θα τα καταφέρει. Φτάνει βέβαια να γίνουν τα παιχνίδια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

Ο αρχηγός, Δημήτρης Αρβανίτης είπε: «Ήταν ένα καθοριστικό παιχνίδι για εμάς. Σίγουρα χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς για να ήμασταν πιο άνετα. Τώρα τα πράγματα αρχίζουν και δυσκολεύουν, θεωρώ όμως ότι η τύχη παραμένει στα πόδια μας. Θα χρειαστεί να καταβάλλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια στα επόμενα ματς. Για το σημερινό, όποιος έβαζε ένα γκολ θα το έπαιρνε. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε εμείς να το πετύχουμε. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πιερικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα