Ταουσιάνης: «Η τύχη μας γύρισε την πλάτη»

23:02 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Με την ατυχία της ομάδας του τα έχει ο Γιάννης Ταουσιάνης, αφού όπως τόνισε ο ίδιος μετά από τις δύο κλασικές ευκαιρίες που είχε ο Ρούβας δέχθηκε ισάριθμα γκολ από τον Ηλυσιακό.

Ο τεχνικός της ομάδας της Γέργερης αναφέρθηκε και στο αριθμητικό μειονέκτημα που είχαν οι Κρητικοί από τα πρώτα λεπτά του ματς:

«Ξεκινήσαμε με πάρα πολλά λάθη στα πρώτα λεπτά και αποτέλεσμα ήταν να έρθει και η αποβολή. Πολύ νωρίς βρεθήκαμε με αριθμητικό μειονέκτημα, παρ’ όλα αυτά είχαμε πειθαρχημένη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Με

την ίδια εικόνα ξεκινήσαμε και το δεύτερο.

Στο σημείο που μας γύρισε την πλάτη η τύχη στην ευκαιρία του Περογαμβράκη, στην αμέσως επόμενη φάση και με ένα παιδαριώδες λάθος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Από εκεί και πέρα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς. Με την εις βάρος μας ψυχολογία και με αριθμητικό μειονέκτημα, θα μπορούσαμε να δεχθούμε και δεύτερο τέρμα, στην προσπάθεια που κάναμε να ισοφαρίσουμε.

Επειδή γενικώς μας γύρισε την πλάτη η τύχη, είχαμε ακόμη μια φάση όπου η μπάλα βγήκε πάνω στη γραμμή του τέρματος και στη συνέχεια δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ, θα μπορούσε να έχει άλλη κατάληξη το παιχνίδι. Πρέπει να σηκώσουμε γρήγορα κεφάλι και στα επόμενα παιχνίδια να υλοποιήσουμε τον στόχο της παραμονής».

Keywords
Τυχαία Θέματα