«Πάνοπλος» με ΑΕΚ στην πρεμιέρα των play off ο ΠΑΟΚ

22:03 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Με μοναδικό στόχο την κατάληψη της πρώτης θέσης που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της ερχόμενης περιόδου, ο ΠΑΟΚ ξεκινά αύριο (02/05) τις υποχρεώσεις του στα play off, υποδεχόμενος την ΑΕΚ στην Τούμπα, με τον Λάζλο Μπόλονι

να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών.

Ο Ρουμάνος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει «κιτρινόμαυρων» έχοντας όλα τα «όπλα» στη «φαρέτρα» του, καθώς ενδεικτικό είναι πως προβληματίστηκε ιδιαίτερα για ποιους ποδοσφαιριστές θα αφήσει εκτός!

Αυτοί τελικά ήταν οι Γλύκος, Κατσικάς, Παναγιωτούδης, Τσουκαλάς και Σνάουτσνερ, ενώ όσον αφορά στη βασική ενδεκάδα, ο Μπόλονι προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του.

Παρόλα αυτά, ο Κώστας Χαλκιάς θα είναι σίγουρα κάτω από τα δοκάρια του «Δικέφαλου», οι Μπρούνο Τσιρίλο – Στέλιος Μαλεζάς θα απαρτίζουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έχοντας δεξιά τους τον Αραούχο Έτο, ενώ οι Κοστίν Λαζάρ - Πάμπλο Γκαρσία θα επωμιστούν το ρόλο των καθαρόαιμων αμυντικών χαφ βλέποντας την... πλάτη των Δημήτρη Σαλπιγγίδη - Στέφανο Αθανασιάδη που έχουν σίγουρες τις δύο θέσεις της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα για τις τρεις εναπομείναντες θέσεις ερίζουν οι Σταφυλίδης, Λίνο, Ίβιτς, Γεωργιάδης, Φωτάκης και Νιμανί, με τους τρεις πρώτους να έχουν το προβάδισμα (ως μπακ ο πρώτος, ως εξτρέμ ο δεύτερος και ως επιτελικός ο τρίτος).

Αναλυτικά οι «εκλεκτοί» του Λάζλο Μπόλονι: Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Χαλκιάς, Λίνο, Τσιρίλο, Έτο, Πάμπλο Γκαρσία, Ίβιτς, Κρέσιτς, Λαζάρ, Νιμανί, Ρομπέρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα