Επιστρέφουν Σιαλμάς, Κοντοές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ

21:33 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Δημήτρης Σιαλμάς και Γιάννης Κοντοές αναμένεται να βρίσκονται στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Για ακόμα μία φορά, δεν λείπουν τα προβλήματα από τον Νίκο Κωστένογλου. Ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει στους τραυματίες, Κώστα Μανωλά και Τραϊανό Δελλά, αλλά ούτε και στους Βικτωρ Κλωναρίδη, Έιντουρ Γκούντγιονσεν και Χοσέ Κάρλος,

με τον τελευταίο να μένει εκτός λόγω τιμωρίας.

Έτσι, τα… κουκιά είναι μετρημένα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ που αναμένεται να παρατάξει ο Νίκος Κωστένογλου στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος παραμένει σταθερά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, με τους Νίκο Καράμπελα και Νίκο Γεωργέα να είναι στα άκρα της άμυνας. Στο κέντρο αυτής, επιστρέφει ο Γιάννης Κοντοές, ο οποίος θα πλαισιώνεται από τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη.

Στα αμυντικά χαφ, θα βρεθούν οι Γρηγόρης Μάκος και Φάμπιαν Βάργκας, με τον Παντελή Καφέ να είναι μπροστά τους, σε ρόλο οργανωτή. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Λεονάρντο με τον Δημήτρη Σιαλμά που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα