Πανηλειακός: «Όχι τόσο δαπανηρούς ορισμούς»

Με την ΚΕΔ τα… έχουν στον Πανηλειακό, μια και το διαιτητικό τρίο που ορίστηκε για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στον Πύργο είναι από τη Θεσσαλονίκη και το σύνδεσμο Μακεδονίας, γεγονός που αυξάνει τα έξοδα της ομάδας.

Μάλιστα, κύκλοι της διοίκησης του Πανηλειακού ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι τα εξοδολόγια για το εν λόγω παιχνίδι είναι τα διπλάσια και

συγκεκριμένα αντιστοιχούν σε εξοδολόγια δύο αγώνων.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασαν στον Πανηλειακό: «Έχουμε ξαναπεί κι εμείς, αλλά και οι άλλες ομάδες ότι η ΚΕΔ θα έπρεπε να προσέχει για να μην κάνει τόσο δαπανηρούς λόγω απόστασης ορισμούς, ειδικά αυτές τις εποχές. Είναι σαν να πρέπει να πληρώσουμε τα εξοδολόγια τουλάχιστον δύο αγώνων μαζί! Αν δεν καταλαβαίνουν τίποτα, την επόμενη ας βάλουν κι από πιο ...μακριά! Τι άλλο να πούμε;».

Από εκεί και πέρα, το ΤΑΠ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του πατέρα του Δημήτρη Μιχαλόπουλου:

«Η διοίκηση και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανηλειακού, συλλυπούνται θερμά το μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας, Δημήτρη Μιχαλόπουλο, για το θάνατο του πατέρα του, ενώ ανάλογα συλλυπούνται και όλα τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος για την οδυνηρή απώλεια. Εύχονται "να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει" και περιμένουν πάλι σύντομα το Δημήτρη κοντά τους στην επιστροφή στα καθήκοντα του».

Keywords
Τυχαία Θέματα