Πανελλήνιο νέων στο ΣΕΦ

12:52 6/4/2012 - Πηγή: OnSports

Πρωταθλητές Ελλάδας σε νέους και νεάνιδες στο πινγκ πονγκ βγάζει αυτό το Σαββατοκύριακο στα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα στο ΣΕΦ.

Η τελική φάση της διοργάνωσης αρχίζει στις 10:00 το Σάββατο (7/4) με το ομαδικό και θα ολοκληρωθεί τη Μ. Δευτέρα. Οι τελικοί του αγωνίσματος θα γίνουν την Κυριακή και η συνέχεια θα δοθεί με το απλό και το διπλό και τους τελικούς να διεξάγονται νωρίς το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας.

Στο ομαδικό εφήβων έχουν δικαίωμα

συμμετοχής 15 ομάδες (Α.Ο. Πεύκης, Πρόοδος, Άρης Νικαίας, ΑΚ Ζωγράφου, ΑΣ Πέρα 2005, ΓΑΣ Ελευσίς, Ρουφ 80, Απόλλων Καλαμαριάς, Αίας Ευόσμου, Ακαδημίες ΧΑΝ Καλαμαριάς, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΑΣΕΑ Καβάλας, ΜΕΣΝ Η Βοκαριά Χίου, ΕΑ Βόχας και ο Ολυμπιακός Άσσου Κορινθίας) και στο ομαδικό νεανίδων 10 (ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας, ΑΟ Πεύκης, ΑΣ Πέρα 2005, ΑΟ Άρης 2006, ΓΣ Άρης Βούλας, ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΠΑΛ Φοίνικες Πάτρας, ΑΣΕΑ Καβάλας και ΜΣ Βαρβασίου Χίου ο Φάρος).

Στο απλό νέων έχουν περάσει στην τελική φάση 33 αθλητές και στο απλό νεανίδων 23 αθλήτριες. Στο διπλό νέων και το διπλό νεανίδων τα ζευγάρια με δικαίωμα συμμετοχής είναι 14 και 10 αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα