Οζίλ: «Ο καλύτερος τίτλος στη ζωή μου»

11:33 4/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ως την μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα του χαρακτήρισε την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Μεζούτ Οζίλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γερμανική εφημερίδα και αποθέωσε τον Ζοζέ Μουρίνιο!

Ο Γερμανός μέσος ήταν ένας εκ των τριών σκόρερ των «μερένγκες», στη νίκη τους με 3-0 επί της Αθλέτικ Μιλμπάο, η οποία σηματοδότησε και την κατάκτηση της φετινής Πριμέρα Ντιβιζιόν, με αποτέλεσμα να… φιλοξενηθεί από την εφημερίδα «Bild».

«Η κατάκτηση του Euro Under-21 είναι σίγουρα μια πολύ μεγάλη επιτυχία,

ωστόσο το ισπανικό πρωτάθλημα το τοποθετώ ακόμα πιο ψηλά! Μιλάμε για μια ολόκληρη σεζόν, μέσα στην οποία ανταμείφθηκε η δουλειά μας. Δώσαμε 36 παιχνίδια ως τώρα για να βγούμε πρώτοι, ενώ κάθε αγώνας με την φανέλα της Ρεάλ είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για εμένα», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Οζίλ.

Παράλληλα, ο 23χρονος άσος… έβγαλε το καπέλο και στον Ζοζέ Μουρίνιο, επισημαίνοντας: «Έχει τον μεγαλύτερο μερίδιο στην επιτυχία μας. Είναι ένα εξαιρετικός προπονητής. Χάρη σε αυτόν είμαστε όλοι σε τοπ φόρμα. Κατάφερε να μετατρέψει σε σύνολο όλες αυτές τις μονάδες που είχε στην διάθεσή του και, σε προσωπικό επίπεδο, με βοήθησε να αλλάξω επίπεδο στην καριέρα μου. Μου πρόσφερε από την αρχή πολύ αυτοπεποίθηση και είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα