Οζίλ: «Η Ελλάδα έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε»

Στη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ της Εθνικής ομάδας της χώρας μας και της αντίστοιχης της Γερμανίας στάθηκε ο Μεσούτ Οζίλ, με δηλώσεις του στο Onsports.

Η Γερμανία είναι ένα από τα φαβορί – αν όχι το απόλυτο – για την κατάκτηση του Euro. Όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι μεταξύ των «πάντσερ» και της Εθνικής ομάδας της χώρας μας κατάλαβαν τους λόγους...

Ο Μεσούτ Οζίλ τόνισε στο Onsports

ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Ελλάδας έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά η Γερμανία είναι πολύ δυνατή για τα δεδομένα τους...

«Η Ελλάδα έπαιξε με τις δυνατότητες που είχε. Η Γερμανία ήταν πολύ πιο δυνατή όπως φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Το γεγονός ότι η Ελλάδα έφτασε στους «8» του Euro είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία», είπε αρχικά ο Μεσούτ Οζίλ και συνέχισε: «Δεν φάνηκε αδύναμη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εμείς ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί για την Ελλάδα. Εμείς ξέρουμε τις δυνατότητες μας.

Οι Έλληνες πάλεψαν πάρα πολύ. Έτρεξαν πάρα πολύ, αλλά από τη μέση και μπροστά δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι.

Περάσαμε αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να πάμε στον τελικό.

Τώρα θα μας κυνηγάνε πολλές ομάδες».

Για τους παίκτες της Εθνικής οι οποίοι ξεχώρισαν, ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ρεάλ τόνισε: «Δεν είναι σωστό να πούμε ποιοι παίκτες ξεχώρισαν. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα έχουν πολύ μεγάλη ποιότητα. Ο Σαμαράς ήταν πολύ καλός, όπως και ο Γκέκας».

Keywords
Τυχαία Θέματα