Ολοταχώς για sold out!

Μεγάλες στιγμές αναμένεται να ζήσει απόψε το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» καθώς τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για τον αγώνα της Εθνικής με την Κροατία είναι ελάχιστα.

Ολοταχώς για sold out οδεύει η προπώληση των εισιτηρίων του παιχνιδιού της «γαλανόλευκης» με το συγκρότημα του Σλάβεν Μπίλιτς και η Εθνική αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση 30.000 και πλέον φιλάθλων που θα την σπρώξουν προς τη νίκη και συνάμα την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012.

Είναι

ενδεικτικό ότι στις 13:00 είχαν απομείνει μόνο 800 εισιτήρια και διατίθενται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου. Η τιμή των εν λόγω εισιτήριων είναι 30 ευρώ, ωστόσο δεδομένης της κρισιμότητας του αγώνα αναμένεται να εξαντληθούν και αυτά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένα καρεκλάκι άδειο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ανάλογες «πιένες» σε αγώνα της Εθνικής, το φαληρικό γήπεδο είχε ζήσει και το 2007 στον αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με την Τουρκία, ωστόσο όσοι βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αλλά και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι δε θέλουν επουδενί να επαναληφθεί το εφιαλτικό εκείνο αποτέλεσμα (1-4) που είχε αφήσει την Εθνική πίσω στην κούρσα των προκριματικών του Euro 2008, όπου τελικά έδωσε το «παρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα