Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Camp Ajax Hellas

Όπως λέει και η γνωστή φράση: «Στη ζωή όλα τα ωραία κάποτε τελείωνουν...», έτσι και για το φετινό Camp του Ajax Hellas, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ολοκληρωθεί, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

Την Τρίτη 10 Ιουλίου, έλαβε χώρα η τελετή λήξης του Camp, μέσα σε κλίμα ποδοσφαιρικό και γεμάτο ικανοποίηση από όλες τις πλευρές. Τόσο οι 236 νεαροί πρωταγωνιστές που έλαβαν μέρος,

οι γονείς αλλά και οι διοργανωτές, είπαν «εις το επανιδείν» και έδωσαν ραντεβού, για την επόμενη φορά.

Οι Ολλανδοί προπονητές (Άρνολντ Μιούρεν, Ντένις Ντε Χάαν, Τζοόστ φαν Νταμ και Γκέριτ Πανχούις) –μαζί με τους δεκα έλληνες βοηθούς τους- από την πλευρά τους έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από την οργάνωση, όσο και από το ελληνικό ταλέντο, που σίγουρα μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε.

Όσον αφορά τους διοργανωτές, η ολοκλήρωση του Camp σκόρπισε διάπλατα χαμόγελα, αφού η επιτυχία θεωρείτο κατι παραπάνω από σίγουρη, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας του Ajax Hellas, Άγγελου Βεΐζι:

«Έπειτα από δέκα ημέρες αφιερωμένες αποκλειστικά στον Άγιαξ και το ποδόσφαιρο, ως διοργανωτές του Ajax Camp Hellas, είμαστε στην ευχάριστη θέση να χαμογελάμε για το αποτέλεσμα το οποίο πετύχαμε. Σε μια δύσκολη εποχή για την χώρα, όπου η κρίση έχει χτυπήσει την... πόρτα σχεδόν όλων των κατοίκων της Ελλάδας, 236 οικογένειες έδειξαν πως το όνειρο για τα παιδιά τους δεν θα σβήσει ποτέ και θα το κηνυγήσουν μέχρι τέλος, δηλαδή βλέποντας τους μια ημέρα ολοκληρωμένους ποδοσφαιριστές», τόνισε αρχικά για να συνεχίσει:

«Οι συμμετοχές ήταν άκρως ικανοποιητικές, ενώ και γενικότερα το όλο ενχείρημα για ακόμη μια χρονιά, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Τα ταλέντα ξεχώρισαν ακόμη μια φορά, ενώ το πιο σημαντικό από όλα, είναι ότι κανείς δεν έχασε, αντιθέτως κέρδισε το ποδόσφαιρο. Την επόμενη φορά, ευχόμαστε να δούμε ακόμη περισσότερους νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα κηνυγήσουν το όνειρο να αγωνιστούν μια ημέρα στον Αίαντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα