Όλα έτοιμα για το ντέρμπι

Το κλασικό ντέρμπι ανάμεσα στην Ορμή και στην Αναγέννηση θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 7 μ.μ. στο «Τόφαλος» για την πρεμιέρα της Α1 γυναικών.

Μετά από… περιπέτειες όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής χάντμπολ γυναικών, με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης Ορμή – Αναγέννηση στο κλειστό της Πάτρας «Δημ. Τόφαλος».

Οι δύο αθλήτριες της Ορμής, Κατερίνα Βαφειάδου και Νάνσυ Στρατάκη μίλησαν στο σάιτ της ομάδας για την επικείμενη αναμέτρηση.

«Οι συμπαίκτριες μου και εγώ έχουμε πολύ όρεξη για την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα

για όλα τα παιχνίδια όπως και για αυτό του Σαββάτου με την Αναγέννηση Άρτας. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και το μόνο που μένει είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για να φτάσουμε στη νίκη», δήλωσε η Κατερίνα Βαφειάδου.

Από την πλευρά της η Άννα Στρατάκη είπε: «Χαίρομαι πολύ που το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει επιτέλους αλλά ταυτόχρονα με διακατέχει και μια θλίψη για το πως εξελίσσονται τα πράγματα στο ελληνικό χάντμπολ και κυρίως το γυναίκειο. Ελπίζω λοιπόν με την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος να μην υπάρξουν άλλα προβλήματα έτσι ώστε να κυλίσει ομαλά η πορεία του. Σε ότι αφορά τους αγώνες, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στις συμπαίκτριες και στον προπονητή μου καθώς εδώ και καιρό δουλεύουμε σκληρά για να πάρουμε αυτό που αξίζουμε μέσα στο γήπεδο, τη νίκη.»

Keywords
Τυχαία Θέματα