Οκτώ εβδομάδες έξω ο Lance Berkman

Έξι με οκτώ εβδομάδες θα μείνει εκτός ο Lance Berkman των Σέιντ Λούις Κάρντιναλς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του μπέιζμπολ.

Ο 36χρονος first baseman τοποθετήθηκε ήδη στον κατάλογο τραυματιών και πλέον ορίστηκε το διάστημα αποθεραπείας του για το πρόβλημα στο δεξί γόνατο. Φαίνεται πως θα επιστρέψει ύστερα από το ετήσιο All Star Break.

Παράλληλα ο 33χρονος shortstop, Jimmy Rollins, τέθηκε εκτός ομάδας για

λίγες ημέρες, επειδή η σύζυγος του γέννησε τον γιο του. Τη θέση του στο ρόστερ πήρε ο catcher, Erik Kratz.

Μήνυση σε Aroldis Chapman

Ο αριστερόχειρας pitcher των Σινσινάτι Ρεντς, Aroldis Chapman, θα πληρώσει 18 εκατομμύρια δολάρια σε άνδρα από την Κούβα, τον οποίο είχε κατηγορήσει για παράνομη εισαγωγή συμπατριωτών τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τουλάχιστον αυτό το ποσό απαιτείται από μήνυση του Curbelo Garcia, που εκτίει ήδη δεκαετή ποινή φυλάκισης για λαθρομετανάστευση. Θυμίζουμε πως ο ίδιος ο Chapman είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Ολλανδία το 2009, ένα χρόνο πριν υπογράψει εξαετές συμβόλαιο 30.25 εκατομμυρίων δολαρίων με τους «κόκκινους».

Εν τω μεταξύ, ο 24χρονος pitcher παραβίασε όριο ταχύτητας με το αυτοκίνητό του και οδηγήθηκε στη φυλακή της Πολιτείας του Οχάιο. Μάλιστα οι αρχές διαπίστωσαν ότι η άδειά του είχε λήξει! Αν μη τι άλλο, δύσκολη ημέρα για τον Chapman.

Υποβιβασμός για Jason Marquis

Εκτός rotation τέθηκε ο δεξιόχειρας pitcher των Μινεσότα Τουίνς, Jason Marquis. Οι «δίδυμοι» προσπαθούν να τον ανταλλάξουν, αφού δεν δέχεται μεταφορά του στη δεύτερη ομάδα, δικαίωμα που έχει λόγω σχετικού όρου στο συμβόλαιο των δύο πλευρών.

Δέκα εβδομάδες εκτός ο Vernon Wells

Εγχείριση θα χρειαστεί σε δάκτυλο του δεξιού χεριού ο Vernon Wells και ο outfielder θα μείνει εκτός δράσης για οκτώ με δέκα εβδομάδες. Στο 15ήμερο κατάλογο τραυματιών τοποθετήθηκε και ο αναπληρωματικός outfielder, Ryan Langerhans. Αντίθετα, οι Kole Calhoun (outfielder) και Bobby Cassevah (infielder) προωθήθηκαν στο βασικό ρόστερ. Επίσης, ο Michael Kohn, δεξιόχειρας pitcher, μεταφέρθηκε από τον 15ήμερο στον 60ήμερο κατάλογο τραυματιών, ενώ εκτός είναι ήδη οι βασικοί Torii Hunter και Chris Iannetta. Εν ολίγοις, οι «άγγελοι» θα συνεχίσουν με αναπληρωματική, σχεδόν, ομάδα.

Αμφίβολος ο Ryan Braun

Πρόωρα αποχώρησε από τον χθεσινό αγώνα των Μιλγουόκι Μπρούερς και ο Ryan Braun δηλώνεται αμφίβολος για το σημερινό. Είναι πιθανό να χάσει μερικά παιχνίδια ο περσινός MVP της National League.

Έτοιμος ο Γιούκιλις

Επιστρέφει στο βασικό δυναμικό των Μπόστον Ρεντ Σοξ ο Κέβιν Γιούκιλις. Στο ρόστερ θα πάρει τη θέση του Cody Ross, ο οποίος μεταφέρθηκε στον κατάλογο τραυματιών λόγω προβλήματος στο πόδι και στο γήπεδο θα αντικαταστήσει πιθανότατα τον Will Middlebrooks στην τρίτη βάση. Εν τω μεταξύ προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ο 36χρονος outfielder, Scott Podsednik.

Μέσα ο Chien-Ming Wang

Ενεργοποιήθηκε ο Chien-Ming Wang και επανήλθε στο rotation των pitchers των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς. Άλλωστε ο Ryan Mattheus προ

Keywords
Τυχαία Θέματα