«Οκ» της αστυνομίας στους οπαδούς του Πανηλειακού

Το πράσινο φως για τη μετακίνηση των οπαδών του Πανηλειακού, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της ομάδας τους με την Καλαμάτα, άναψε η αστυνομική διεύθυνση Καλαμάτας.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν, οι παίκτες του Πανηλειακού θα έχουν τους φίλους της ομάδας τους στο πλευρό τους στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

«Βάση

νέας ενημερώσεως που είχαμε σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση, θα επιτραπεί τελικά στους φίλους του Πανηλειακού να έρθουν, αύριο, στην Καλαμάτα. Είναι αλήθεια πως κάτι τέτοιο μας αιφνιδιάζει απόλυτα και αυξάνει κατά πολύ τον βαθμό επικινδυνότητας αυτού του παιχνιδιού. Εμείς είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε κάθετα αντίθετη θέση σε αυτό το ενδεχόμενο και πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε πως μπορεί να επιτραπεί κάτι τέτοιο και κυρίως ποιος τελικά θα αναλάβει την ευθύνη για ότι πια και αν συμβεί μέσα και έξω από το Στάδιο. Ειδικά την στιγμή που σχεδόν είχαν ηρεμίσει, αποφασιστεί και ρυθμιστεί όλα. Μάλιστα, ενημερωθήκαμε πως αναμένονται περίπου 200 οπαδοί του Πανηλειακού στην πόλη μας» δήλωσε ο πρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας», Γιώργος Ράλλης, στην ιστοσελίδα sportstonoto.

Βέβαια, σε περίπτωση που υπάρξει επίσημη τοποθέτηση της αστυνομίας και τελικά δοθεί το «οκ» για τη μετακίνηση των οπαδών του Πανηλειακού, τότε τα μέτρα αναμένεται να είναι δρακόντεια, λόγω της επικινδυνότητας του ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα